Nuwan & Friends 2016

3e Editie Nuwan & Friends

Op 16 december zal weer de 3e editie van Nuwan & Friends plaatsvinden. Net als afgelopen jaar zal er weer geld ingezameld worden voor een muziekproject in Sri Lanka. In veel gebieden is het voor kinderen niet mogelijk om muziek te maken, omdat zij hier niet de financiële middelen voor hebben. Nuwan wil met dit project zijn passie voor muziek overbrengen aan deze kinderen en ze de kans geven om samen muziek te maken.

Samen met jong talent zal er er een geweldige show neergezet worden vol zang, dans en muziek. Ook is er speciaal voor dit evenement een kerstsingle opgenomen die deze avond voor het eerst ten gehore wordt gebracht.

Wilt u ook graag uw steentje bijdragen aan dit mooie initiatief en genieten van een avondvullend programma? Mis deze avond dan niet en koop snel uw tickets via www.nuwan.nl.

Prijs: 10 euro (inclusief single, welkomstdrankje en hapje)
Datum :
Vrijdag 16 december, zaal open om 20.30 uur.
Locatie: 
Partycentrum Van Opstal in Berkel-Enschot.

poster_nuwanfriends_2016_a3

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.